Kvalifikacije za OI: Letonija ubedljiva u Areni, Grci lagano

Izvor: N1 televizija, 04.Jul.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za OI: Letonija ubedljiva u Areni, Grci lagano

Košarkaši Letonije ubedljivo su pobedili selekciju Japana na startu kvalifikacionog turnira u Beogradu za plasman na Olimpijske igre - 88:48.

Azijati su samo u uvodnih nekoliko minuta bili ravnopravan rival Letoncima, dok je ostali deo meča protekao u apsolutnoj dominaciji tima selektora Ainarasa Bagackisa.

Trener Letonaca je iskoristio priliku i da odmori većinu glavnih igrača pred sutrašnji najvažniji duel protiv Češke u 21 čas. Ograničenu minutažu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su Daris Bertans, Strelnieks, Berzinš, Silinš...

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bertans sa 20 poena, Blums je postigao 17, dok su Japance predvodili Takeuči 12 i Cuđi 11.

U drugom današnjem meču od 21 čas sastaju se Srbija i Portoriko.

Na startu kvalifikacionog turnira u Torinu reprezentacija Grčke je savladala Iran sa 78:53. Janis Adetokumbo je bio najefikasniji sa 16, Perperoglu je dodao 12, a Burusis 11 poena. Kod Iranaca Hadadi je zabeležio 16 poena.

U drugom meču večeras se u 21 čas sastaju Italija i Tunis.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.