Kuzmanović: Srećan sam u Interu i što sam opet u Italiji

Izvor: Blic, 31.Jan.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmanović: Srećan sam u Interu i što sam opet u Italiji

Fudbaler Srbije Zdravko Kuzmanović izjavio je da je srećan što je došao u klub kakav je Inter, ali i da mu je drago što se vratio u Italiju.

Kuzmanović je potpisao ugovor sa Interom., a kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, on je naglasio da zna da priča italijanski jer ga je naučio u Firenci.

Ovaj igrač proveo je dve sezone (od 2007. do 2009) u Fiorentini, a zatim tri i po u Štutgartu.

"Kada sam otišao u Nemačku sa saigračima, kao što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio Kristijan Molinaro, pričao sam italijanski. Tako da nisam zaboravio", rekao je Kuzmanović.

Prema njegovim rečima, sada mu je u mislima samo Inter.

"Zaista jedva čekam da izađem na teren sa novom ekipom. Trenirao sam

jutros prvi put sa novim saigračima i očigledno je da treba bolje da ih upoznam, ali veoma sam srećan. Veliki pozdrav svim navijačima", rekao je Kuzmanović.

Detalji ugovora nisu poznati, ali italijanski mediji navode da će Inter isplatiti Štutgartu obeštećenje od dva miliona evra.

Povezane vesti: Liverpul, Valensija i Olimpik se interesovali, Kuzmanović otišao u Inter Kuzmanović hoće da se vrati u Italiju na leto, Napoli ispred Intera i Lacija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuzmanović: Srećan sam u Interu, nisam zaboravio italijanski

Izvor: Press, 31.Jan.2013

Kuzmanović je u sredu potpisao ugovor sa Interom. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Intera (inter.it), on je naglasio da zna da priča italijanski jer ga je naučio u Firenci...Ovaj igrač proveo je dve sezone (od 2007. do 2009) u Fiorentini, a zatim tri i po u Štutgartu...- Kada sam otišao u Nemačku...

Nastavak na Press...

Kuzmanović: Srećan sam u Interu i što sam opet u Italiji

Izvor: NaDlanu.com, 01.Feb.2013, 00:34

Fudbaler Srbije Zdravko Kuzmanović (25) izjavio je danas da je srećan što je došao u klub kakav je Inter, ali i da mu je drago što se vratio u Italiju... Kuzmanović je juče potpisao ugovor sa Interom. Kako se navodi na zvaničnom sajtu Intera (inter.it), on je naglasio da zna da priča italijanski...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.