Kuva u Interu, Ikardiju oduzeta kapitenska traka

Izvor: RTS, 13.Feb.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuva u Interu, Ikardiju oduzeta kapitenska traka

Slovenački golman Samir Handanović novi je kapiten Intera umesto najboljeg fudbalera i strelca tima Maura Ikarda, objavio je danas italijanski klub.
Ikardi je razrešen dužnosti lidera jer još nije potpisao novi ugovor sa "nero-azurima", kao i zbog nesuglasica čelnika kluba sa njegovom suprugom i zastupnicom Vandom Narom baš po tom pitanju.

Argentinac već meseci ne može da postigne dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << oko nove saradnje sa Interom, Nara je tražila skoro duplo veću platu u iznosu od devet miliona evra godišnje, ali je to klubu sa "Meace" bilo previše.
Ikardi je od leta 2015. godine bio kapiten Intera, a sada će ta uloga pripasti 34-godišnjem Slovencu.

Inter je trenutno treći na tabeli Serije A sa 43 boda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Handanović novi kapiten Intera

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2019

MILANO - Slovenački golman Samir Handanović novi je kapiten Intera umjesto najboljeg fudbalera i strijelca tima Maura Ikarda, objavio je danas italijanski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Inter i Ikardi zaratili zbog Vande Nare! Konačna odluka je vrlo bolna za Argentinca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019

Nemir u Milanu...Slovenački golman Samir Handanović novi je kapiten Intera umesto najboljeg fudbalera i strelca tima Maura Ikardija, objavio je italijanski klub. Ikardi je razrešen dužnosti lidera jer još nije potpisao novi ugovor sa "neroazurima", kao i zbog nesuglasica čelnika kluba sa njegovom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ikardi nije kapiten Intera

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2019

Slovenački golman Samir Handanović novi je kapiten Intera umesto najboljeg fudbalera i strelca tima Maura Ikarda, objavio je danas italijanski klub...Ikardi je razrešen dužnosti lidera jer još nije potpisao novi ugovor sa "neroazurima", kao i zbog nesuglasica čelnika kluba sa njegovom suprugom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.