Kutinjo - utopija! Barsi ističe vreme...

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 10:56

Kutinjo - utopija! Barsi ističe vreme...

Katalonci nemaju vremena, a ni ponuda.

Filipe Kutinjo nema nijednu zvaničnu ponudu na stolu, a Barselona je planirala da njegovom prodajom pokrije 69 miliona evra do 30. juna, kako bi "očistila" finansijsku godinu i izbegla probleme zbog fer pleja.

Marka piše da je Kutinjo "utopija", da Barsa nije dobila nijednu ponudu i da niko nije spreman da ispuni njene uslove, odnosno plati 80-90 miliona evra.

Pominjalo se čak da bi Barsa pristala da ga pošalje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novu pozajmicu za 10 miliona evra + pokrivena plata od nekih 13-14, ali je i to previše za zainteresovane.

Najviše se pominjao Njukasl, ali kako je još uvek zapelo oko preuzimanja Saudi grupe, nemoguće je da do 30. juna sve bude završeno i na Sent Džejms parku, a kamoli i transfer Kutinja.

Marka dodaje da je i Čelsi otpao, jer su se "Plavci" okrenuli Timu Verneru, a već je stigao i Hakim Zijeh.

Ne treba zaboraviti da Kutinja želi i Žoze Murinjo, ali Totenhem nema novca, pa se pominjala neka trampa, no i to je na dugačkom štapu, a i ne rešava Barsin problem do 30. juna.

Sve u svemu, Kataloncima ističe vreme, Kutinjo neće pokriti "rupu" od 69 miliona evra, tako da moraju da pronađu ekspresno rešenje. Na prodaju su Žan-Kler Todibo, Žunior Firpo, Ivan Rakitić, Karles Alenja, Arturo Vidal...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Produktna berza: Najviše trgovano kukuruzom

Izvor: Capital.ba, 13.Jun.2020

NOVI SAD – Na novosadskoj Produktnoj berzi tokom sedmice prometovano je 1.535 tona ukupne vrijednosti 31,7 miliona dinara /oko 269.000 evra/, a kukuruz je dominirao trgovanjem sa prometom od 1.325 tona, saopšteno je sa Berze. Berzanski ugovori kukuruzom na paritetu FCA zaključeni su po cijeni od...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.