Kutinjo sada najbliži bivšem klubu u trampi leta?!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 23:12

Kutinjo sada najbliži bivšem klubu u trampi leta?!

Svega i svačega smo se načitali za ovu dvojicu, samo nam je nedostajalo još najlogičnije - međusobna trampa!

Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Nelson Semedo, Žan-Kler Todibo, Žunior Firpo, Samjuel Umtiti... svi pomenuti igrači bili su ponuđeni Interu da budu deo trampe za Lautara Martineza, ali nijedan, tačnije ni paket dvojice + novac nije bilo dovoljno.

I onda, večeras je Gazeta delo Sport plasirala možda i najzvučniju trampu od svih - Filipe Kutinjo bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bude uključen u transfer Lautara Martineza!

Barsa je pokušavala sa otpisanima, a nikako nije ponudila najskupljeg, najvrednijeg i svakako najboljeg među njima.

Istina, Kutinjo nije opravdao očekivanja ni na pozajmici u Bajern Minhenu, koji je kategorično odbio da ga otkupi od Barse, a Brazilac gotovo sigurno neće dobiti novu šansu na Kamp Nou.

On bi "legao" Antoniju Konteu, da u tandemu sa Kristijanom Eriksenom "hrani" loptama Romelua Lukakua i da Inter odjednom postane potpuno drugačiji tim.

Oni koji su možda zaboravili, Kutinjo je možda i najveća greška među mnogim u istoriji Intera, koji ga je prodao Liverpulu u zimu 2013. godine za samo 13 miliona evra.

Kutinjo je vremenom izrastao u jednog od najboljih igrača Premijer lige, a tačno pet godina kasnije, Barsa je dala DESET puta više nego Liverpul, da ga dovede na Kamp Nou.

Od tog januara 2018. do leta 2019. godine, Kutinjo se ni u jednom trenutku nije pokazao kao prava zamena za Andresa Inijestu i taj problem i njegov izostanak nije mogao da nadoknadi.

Ostaje samo da vidimo da li je Kutinjo potreban ovakvom Interu i na kojoj poziciji bi igrao u Konteovoj 3-5-2, mada, nemojte zaboraviti kako je Azar igrao "desetku" u istoj u Čelsiju...

Čekamo i nadamo se konačnom raspletu, iako je Kutinjovo ime donelo novi zaplet u sapunici zvanoj Lautaro Martinez...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šestorica će otići i napuniti Barseloninu kasu! Da li je dovoljno za "bombu"?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 17:32

Šest fudbalera na meniju...Barselona planira da preko leta renovira tim, planira i dovođenje nekoliko novih fudbalera, pre svih Lautara Martineza i Miralema Pjanića...Za to je potreban novac, koji Barsa baš i nema, što znači da preostaje jedno rešenje - prodaja igrača...Postoje oni koji su višak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.