Kurtoa: Čelsi ili Atletiko? Ne znam

Izvor: B92, 01.Mar.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa: Čelsi ili Atletiko? Ne znam

Belgijski golman Tibo Kurtoa, koji na pozajmici brani za Atletiko iz Madrida, otkrio je da ga njegov matični klub Čelsi želi nazad.

Dvadesetjednogodišnji Kurtoa brani boje madridskog kluba od 2011. kada je potpisao za Čelsi, za koji od tada nije nastupio ni na jednoj utakmici.

On je istakao da ne može da se odluči između Atletika i Čelsija.

"Atletiko želi da ostanem, a Čelsi da se vratim. Još nisam odlučio šta da radim", kaže Kurtoa za španski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "As".

On je podsetio da ima angažman u madridskom klubu do juna, a potom je još dve godine vezan ugovorom za Čelsi.

"Ukoliko dobijem neku ponudu, Čelsi je taj koji treba da odluči da li će me pustiti. U ovom trenutku za mene se interesuju samo Atletiko i Čelsi", rekao je Kurtoa.

Belgijski internacionalac ima zadatak da u narednom susretu sa Realom u nedelju spreči raspucane strelce Madriđana Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Karima Benzemu koji su, svaki sa po dva gola, u prvoj utakmici Lige šampiona u sredu deklasirali Šalke sa 6:1.

"Drugačiji smo od Šalkea, Oni su bili otvoreni u tom meču, stvorili su im dosta prostora i Madriđani su to iskoristili", rekao je Kurtoa i dodao da će u narednom meču sa kraljevskim klubom presuditi bolja odbrana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.