Kurt Zuma šutnuo mačku, Vest Hem ga javno osudio

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 15:43

Kurt Zuma šutnuo mačku, Vest Hem ga javno osudio

Engleski premierligaš Vest Hem osudio je ponašanje svog štopera Kurta Zume nakon što se u javnosti pojavio video kako šutira svoju mačku i gađa je cipelom.

Zuma je izjavio da je to izolovani incident zbog kog žali.

"Želim da se izvinim zbog svog postupka. Za moje ponašanje nema izgovora i iskreno mi je žao. Takođe, žao mi je zbog svih koje je ovaj video uznemirio. Želim da znate da su naše dve mačke dobro i da su zdrave. One su voljene i mažene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od cele porodice. Moje ponašanje bio je izolovani incident koji se neće ponoviti", rekao je Zuma.

Londonska policija objavila je da neće istraživati ovaj incident.

"Vest Hem bezrezervno osuđuje postupak našeg igrača Kurta Zume. Mi smo razgovarali s njim i pozabavićemo se ovim problemom interno. Takođe, želimo dati do znanja da ni na koji način ne odobravamo okrutnost prema životinjama", objavio je londonski klub.

Upozorenje! Snimak je uznemirujuće prirode!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.