Kup konfederacija: Meksikanci izbacili Ruse, ubedljivi Portugalci (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2017, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup konfederacija: Meksikanci izbacili Ruse, ubedljivi Portugalci (VIDEO)

Domaćin SP naredne godine, Rusija, miljama je daleko od fudbalskog vrha. Reprezentacija koja je razočarala na poslednjem EP u Francuskoj ispala je posle grupne faze sa Kupa konfederacija i to na svom terenu. U poslednjem meču A grupe, Meksiko je u Kazanju pobedio Rusiju - 2:1 (1:1).

"Sombrerosima" je bio dovoljan i bod, ali su uspeli pred punim stadionom u Tatarstanu da slave protiv domaćina, koji je poveo pogotkom Samedova u 25. minutu. Ipak, Arauho, pet minuta kasnije i Lozano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na startu drugog poluvremena doneli su drugi trijumf Meksikancima, koji su drugi u grupi i u borbi za finale igraće sa liderom Grupe B (Čileom ili Nemačkom).

Rusi su igrali sa desetoricom od 68. minutua posle isključenja Jurija Žirkova, koji je dobio dva žuta kartona.

U drugom meču grupe, Portugal je lagano slavio protiv Novog Zelanda - 4:0 (2:0) i osvojio prvo mesto u grupi. Kristijano Ronaldo je postigao 56. gol u isto toliko mečeva ove sezone u dresu Reala i reprezentacije. Drugi pogodak delo je novog pojačanja Mančester Sitija Bernarda Silve, prošle sezone igrača Monaka. Isti igrač je u 80. minutu i drugi put zatresao mrežu Zelanđana, a konačan rezultat za overu prvog mesta u grupi postavio je Nani u prvom minutu sudijske nadoknade.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uništavanje fudbala: Akinfejev primio dva pacerska gola i izbacio Ruse, VAR opet briljirao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017

Meksikanci polufinalisti Kupa konfederacija, Portugalci lako izašli na kraj sa Novim Zelandom..Dalje idu Portugalci i Meksikanci. Rusima ostaje da plaču i da se pitaju da li je vreme za smenu na golu, jer ih je Igor Akinfejev još jednom razočarao. Nema sumnje da je kapiten kvalitetan čuvar mreže,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.