Kup Kralja: Al Itihad ubedljiv, Srbi na poštedi

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Kralja: Al Itihad ubedljiv, Srbi na poštedi

Fudbaleri Al Itihada upisali su ubedljiv trijumf i obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Kralja. Srpski napadači nisu nastupili večeras.

Slavni klub iz Saudijske Arabije na sve načine pokušava da se izvuče iz rezultatske krize, pa je u tu svrhu ove zime angažovao i srpskog reprezentativca Aleksandra Prijovića.

Bivši napadač PAOK-a već je upisao debi u dresu novog kluba, ali nije uspeo da se upiše u strelce u trijumfu nad Al Vašmom u drugom kolu Kupa Kralja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Večeras je Al Itihad igrao novu utakmicu u pomenutom takmičenju i zabeležio još jednu pobedu. Ovoga puta "Tigrovi" su bili bolji od Al Takadoma i slavili sa 3:0 (3:0).

Srpski napadači Aleksandar Prijović i Aleksandar Pešić nisu igrali, a tim Slavena Bilića slavio je golovima Abdulaha Al-Amara i Brazilca Romarinja koji je pogodio dva puta.

Ekipu Al Itihada naredne nedelje očekuje druga prvenstvena utakmica u 2019. godini, a rival će joj biti trećeplasirani Al Šabab koji se nalazi u fantastičnoj seriji od pet uzastopnih pobeda u saudijskoj Pro ligi.

Biće to prilika da Aleksandar Prijović pokaže zašto je doveden i svojim golovima pokrene Al Itihad i pogura ga ka sredini tabele.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.