Kup Francuske - Lion pregrmio kanarince, Rajan Čerki predstavljen Evropi! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Francuske - Lion pregrmio "kanarince, Rajan Čerki predstavljen Evropi! (video)

"Lavovi" imaju neverovatnog igrača u svojim redovima.

Šesnaestogodišnjak upisao po dva gola i dve asistencije u pobedi nad Nantom (4:3).

Tinejdžer dovodi Lion u prednost već u prvom minutu igre! Francuski ofanzivac koristi asistenciju Terijea i dribla golmana Nanta za lak gol.

Novi gol upisuje svega sedam minuta kasnije, asistencija se piše Traoreu.

Domaćin uspeva da smanji na 2:1 golom Emonda u 16. minutu, ali na dva gola prednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vraća Terije upravo na asistenciju Čerkija, igrao se 37. minut.

U nastavku Musa Dembele promašuje penal u 67. minutu, ali francuski napadač ipak dolazi do gola samo dva minuta kasnije na asistenciju svog mlađeg kolege Čerkija.

"Kanarinci" su se probudili u zadnjih desetak minuta, domaćin smanjuje na 4:3 golovima Louza i Simona u samo tri minuta, ali nisu uspeli da naprave iznenađenje i postignu četvrti gol za produžetke što znači da Lion prolazi u osminu finala kupa Francuske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajan Šerki, dečak koji je zapalio Lion - 16 godina, dva gola i dve asistencije

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2020

Karim Benzema, Nabil, Fekir, Hatem Ben Arfa, Aleksandar Lakazet.. Olimpik iz Liona je uvek bio klub koji se diči klupskom akademijom. Uostalom, od 2000. godine pa na ovamo u Lion se od transfera igrača slilo više od 700.000.000 evra, a čini se da bi onaj najveći tek trebalo da se realizuje. Jer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.