Kuman naciljao, Barsa želi miljenika Enfilda!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020, 09:44

Kuman naciljao, Barsa želi miljenika "Enfilda"!

Lale preuzimaju "Nou Kamp".

Ronald Kuman je novi trener ranjenih Katalonaca.

Holanđanin će morati da zasuče rukave, očekuje ga nikad teža borba da ubedi Mesija u ostanak a zatim i 'čistka'. Sijaset igrača bi mogao da napusti Barselonu, klub drugačije nema novca za transfere.

Već smo pisali kako bivši selektor Holandije želi Van de Beka iz Ajaksa, izgleda da tu nije kraj sa kupovinom dokazanih igrača "oranja". Holanđani dodaju da je meta i Žoržinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vajnaldum.

Uvek nasmejani junak Liverpula ulazi u poslednju godinu ugovora sa "redsima". Prethodni pregovori o produžetku su pali u vodu, izgleda da će 29-godišnjak promeniti sredinu posle četiri uspešnih godina na "Enfildu".

Njegova vrednost se procenjuje na preko 40 miliona evra, videćemo šta Barsa ima da ponudi, ali i da li su sam igrač i Liverpul spremni na pregovore. U Kataloniji bi ga sačekao Frenki de Jong, sa dolaskom Van de Beka i Vajnalduma to bi bio reprezentativni trio Holandije na sredini terena.

Videćemo gde ovo sve ostavlja Miralema Pjanića koji je u Barsu došao par nedelja pre promene trenera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno - Ovo je Kumanovih XI, ovakav tim Barselone niko nije mogao da zamisli!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020

Ako sprovede ovu zamisao u delo, zaista se može govoriti o revoluciji...Ronald Kuman će započeti svoju revoluciju već u narednim danima, navijače Barselone je šokirala vest da bi mogli da dovedu Majkla Kina iz Evertona koga je Holanđanin trenirao, kao zamenu za Pikea...Ipak, prva meta za štopera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.