Kuman: Žalićemo se na odluku o suspenziji

Izvor: B92, 01.Maj.2021, 23:38

Kuman: Žalićemo se na odluku o suspenziji

Fudbalere Barselone u nedelju od 21 čas gostuju ekipi Valensije u 34. kolu La Lige.

Za izabranike trenera Ronalda Kumana nema drugog izbora, moraju da pobede ako žele da ostanu u trci za šampionski trofej.

Kuman je isključen na utakmici sa Granadom, kažnjen je sa dva meča suspenzije zbog prigovora sudiji, ali klub je najavio da će se žaliti.

Tako neće voditi tim na "Mestalji", ali ni naredne nedelje protiv Atletika u meču koji može mnogo toga da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odluči u borbi za titulu.

"Žalićemo se, odluka o suspenziji je preterana. Ako za izraz 'kakav karakter' dobijete kaznu od dve utakmice, onda za provanje treba dati 20. Da pokažemo da se ne mirimo sa odlukom. Druga stvar je što je oni neće smanjiti, moraćemo to da prihvatimo", kaže Kuman.

Barselona je pod velikim pritiskom. Četiri kluba su u rasponu od tri boda, Atletikom Real, Barselona i Sevilja,a pet kola je do kraja.

"Kao trener si uvek odgovoran, za tim, promene...Ništa drugo. Meč sa Granadom bio je velika prilika koju smo prokockali, alu ubeđen sam da ako pobedimo u svih pet mečeva, bićemo prvaci".

Holanđanin ističe da je za publiku dobro što imamo ovakvu završnicu u La Ligi.

"Ovo je jako prvenstvo, četiri tima su u tri boda, svako može do titule. Ima još mnogo utakmica i morate biti dobri na svakoj od njih, ako niste u ritmu, plaćate ceh. To je lepota ove sezone, niko nije superioran u odnosu na ostale, ali ako niste dobri, gubite poene. Šampionat je veoma jak", smatra Ronald.

Jasno mu je da kikseva više ne sme biti.

"Krucijalna je utakmica za nas, ali isto je i Atletiku, Realu i Sevilji. Za nas je posle poraza najvažnija stvar da pobedimo", zaključio je trener Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.