Kulibali može da ide pod jednim uslovom

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulibali može da ide pod jednim uslovom

Senegalac iz redova Napolija zaludeo je nekoliko klubova iz evropskog vrha svojim partijama u dresu Napolija, ali je uprskos svemu ostao pod Vezuvom.

Napravio je Napoli sjajan posao kada je iz Genka za 6,5 miliona funti angažovao snažnog štopera Kalidua Kulibalija.

Stameni Senegalac je postao stub odbrane na "San Paolu", a nekoliko klubova je bilo veoma zainteresovano za njegove usluge minulog leta.

Čelsi je važio za glavnog favorita kada je trka za potpis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 25-godišnjeg defanzivca u pitanju, nudili su veliki novac, ali je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis odbio da prihvati njihovu unosnu ponudu, te su "Plavci" u smiraj prelaznog roka angažovali Davida Luiza.

Mogao bi Konte ponovo ovog leta da proba da ga dovede na "Stamford Bridž", a sada se i predsednik kluba iz Napulja oglasio po pitanju eventualnog odlaska Kulibalija.

"Čelsi nam je ponudio 55 miliona evra, ali sam rekao Konteu da ga neću prodati ukoliko ne budem imao adekvatnu zamenu. Jedino ako mi Sari kaže da ima tri štopera na koja može da se osloni i da mogu da ga pustim da ide", izjavio je De Laurentis.

Dakle, ukoliko neko želi Kulibalija, moraće u zamenu da ponudi kvalitetnog štopera ili će morati da pričeka da Napoli pronađe adekvatnu alternativu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.