Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 04:31

Kuenka i Nasional se ponovo poljubili

Četvrti put uzastopno

Teški dani u Kuenki. Klub koji je 2004. godine bio prvak Ekvadora svakim kolom je sve bliži ispadanju u drugu ligu.

Četvrto kolo druge faze prvenstva Ekvadora donelo je duel Deportiva Kuenke i El Nasionala i desilo se ono što se u velikoj meri najavljivalo – podela bodova. Kada se igra utakmica bez velikih šansi, sa fokusom na odbranu svog gola, onda 0:0 dođe kao logičan sled događaja.

A, to se upravo dogodilo u Kuenki. Tabela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << druge faze takmičenja vara, jer je u prvom Deportivo završio kao ubedljivo poslednji sa osam osvojenih bodova. Tako da, u stvari, ovaj klub na fuzionisanoj tabeli zauzima pretposlednje mesto nakon ovog remija sa El Nasionalom.

Ovo je, inače, četvrti uzastopni remi dva kluba. Dva puta je bilo 1:1, jednom 2:2, pa red dođe i na utakmicu bez golova.

Žalosni će biti navijači domaćeg tima, najviše zbog nedostatka hrabrosti koju je demonstrirao kako trener Tabare Silva, tako i njegovi puleni. U formaciji sa petoricom u odbrani prepuštena je inicijativa gostima, koji je samo spletom nesrećnih okolnosti nisu iskoristili.

Imao je Nasional duplo više udaraca na gol od domaćina, veći posed lopte, a iz te nervoze što bolju igru ne može da pretvori u pobedu izrodio se crveni karton za Ogonagu u 84. minutu. Ništa to nije promenilo odnos snaga u finišu, nije Kuenka probala da iskoristi tu prednost, zadovoljila se bodom. Odigrala je drugi meč uzastopno bez primljenog gola.

EKVADOR 1, DRUGA FAZA - 4. KOLO

Subota

Deportivo Kuenka – El Nasional 0:0

19.15: (2,15) Mušuk Runa (3,30) Tehniko Univerzitario (3,20)

21.30: (1,67) Delfin (3,60) LDU Portovijeho (4,90)

23.55: (2,35) Univerzidad Katolika (3,30) Independijente Valje (2,85)

Nedelja

19.00: Orense - Olmedo

21.15: Aukas - Emelek

23.55: Barselona - LDU Kito

Utorak

00.30: Makara - Gvajakil Siti

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.