Krvarili smo od prvog do poslednjeg trenutka

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 23:26

"'Krvarili' smo od prvog do poslednjeg trenutka"

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić rekao je da je utakmica protiv Hofenhajma bila "tvrda".

On je dodao da je Milan Borjan svojim odbrana pomogao crveno-belima da dođu do desetog boda u Ligi Evropa.

"Zaista tvrda, teška utakmica. Mislim da smo i jedni i drugi igrali na rezultat, bez puno prilika. Na kraju je Borjan svojim fantastičnim intervencijama, na koje nas je već i navikao, pomogao ekipi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Krvarili smo od prvog do poslednjeg trenutka kao pravi tim. Uspeli smo da obezbedimo, kolo pre kraja grupne faze, proleće u Evropi i ostvarimo naš zacrtani cilj", rekao je Gajić.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u narednu fazu Lige Evropa, pošto su igrali nerešeno 0:0 sa Hofenhajmom.

Uvod u utakmicu priredili su navijači Zvezde koji su iza juga stadiona "Rajko Mitić" organizovali vatromet za igrače.

"Početak je zaista bio impresivan. Osetili smo prisustvo naših navijača kao i na svakoj utakmici. Nažalost nisu tu sa nama, da nas sa tribina bodre. Mislim da bi ovo bila prelepa jesen da su i navijači bili na stadionu. Počinjemo da se navikavamo, nažalost, da igramo bez njih, ali se nadam da će se i to u narednom periodu promeniti", rekao je Gajić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GAJIĆ POSLE HOFENHAJMA: Ostvaren je zacrtani cilj!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2020, 00:45

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić rekao je večeras da je utakmica protiv Hofenhajma bila "tvrda" i istakao da je Milan Borjan svojim odbrana pomogao crveno-belima da dodju do desetog boda u Ligi Evropa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.