Kružna trka ponovo na Ušću

Izvor: Press, 04.Okt.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kružna trka ponovo na Ušću

Tradicionalna kružna trka automobila za Veliku nagradu Beograda održaće se sutra na Ušću posle šestogodišnje pauze
Na trci će učestvovati 80 vozača u različitim kategorijama i biće bodovana za plasman otvorenog i nacionalnog šampionata Srbije i Bosne i Hercegovine.

Direktor trke, koja je dugačka 22 kruga po 2.310 metara, Momčilo Milojković, rekao je da je staza dobila sve neophodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dozvole za održavanje.

"Posle šest godina nalazimo se na omiljenoj stazi na Ušću, bez obzira koliko je opasna, učinjeno je dosta na bezbednosti i još uvek se radi na tome. Nadam se da će proći sve bez problema i da ćemo imati fer i korektnu borbu. Svi takmičari su spemni i orni za vožnju", rekao je Milojković Tanjugu.

Organizator ovog takmičenja je Sportski auto-karting Savez Srbije, dok su pokrovitelji trke Auto-moto savez Srbije i Skupština Grada Beograda.Start trke zakazan je za sutra u 12 sati.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kružna trka ponovo na Ušću

Izvor: Studio B, 04.Okt.2014

Srpski automobilista Aleksandar Tošić odbranio je titulu državnog šampiona u klasi pet, iako je zauzeo tek treće mesto na današnjoj kružnoj trci za Veliku nagradu Beograda, koja je posle šest godine pauze vožena na Ušću.

Nastavak na Studio B...

Tradicionalna auto-trka „Velika nagrada Beograda” u nedelju na Ušću

Izvor: 24sata, 04.Okt.2014

Tradicionalna auto-trka „Velika nagrada Beograda” održaće se sutra na čuvenoj beogradskoj stazi Ušće. Kružna trka će se održati u 12 sati, a za nagrade će se takmičiti preko sto vozača iz cele Evrope...Dan ranije u 12 sati, posle verifikacije i tehničkog prijema, vozači će održati...

Nastavak na 24sata...

Tošić odbranio titulu pred 15.000 ljudi na Ušću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2014, 02:08

Srpski automobilista Aleksandar Tošić odbranio je titulu državnog šampiona u klasi pet, iako je zauzeo tek treće mesto na današnjoj kružnoj trci za Veliku nagradu Beograda, koja je posle šest godine pauze vožena na Ušću...U sjajnom ambijentu, pred više od 15.000 gledalaca, Tošić je krenuo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.