Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 17:41

Kruščić izgubio finale pa ostao bez posla

CSKA raskinuo ugovor sa srpskim trenerom

Bila je to velika prilika za CSKA iz Sofije da posle četiri godine osvoji Kup Bugarske. Ipak, Armejci nisu uspeli, izgubili su finale na penale od Lokomotive iz Plovdiva i taj poraz je koštao posla srpskog trenera Miloša Kruščića.

Mogla je to da bude uspešna godina za CSKA, da je novi pehar stigao u vitrine, a u prvenstvu se još može do drugog mesta. Ipak, poraz je sve to obojio drugim bojama i Kruščić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije mogao da sačuva posao.

Ovo je težak momenat, razočaran sam. Najviše mi je žao momaka, dali su sve od sebe i preuzimam svu odgovornost za poraz. Možda je najbolje da ekipa sada doživi neku šok terapiju. Spreman sam za odlazak“, rekao je Kruščić nakon izgubljenog finala i ispuštene šanse da uzme trofej u trenerskoj karijeri.

Uprava kluba nije mnogo većala, već danas je raskinula ugovor sa srpskim trenerom, a za novog šefa struke CSKA izabran je bugarski stručnjak Stamen Belčev, kojem će ovo biti drugi put da s klupe predvodi Armejce.

Belčeva čeka težak posao na debiju, veliki derbi sa novim-starim šampionom Ludogorecom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.