Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 14:03

Kruno Simon igra za Hrvatsku u kvalifikacijama

Ono kad se lokacija FIBA “balona“ i mesta stanovanja poklope

Malo ko ili bolje rečeno skoro da niko u predstojećim evropskim kvalifikacijama neće moći da računa na igrače iz Evrolige, što je samo još jedna kap u moru ludih odnosa na relaciji FIBA – EL, ali nekada je potrebno tako malo da bi se stvari promenile i dobile drugačiji ishod.

Preciznije, dovoljno je da se lokacija FIBA “balona“ i mesta stanovanja igrača poklope da bi se stvorili uslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za ulazak u reprezentaciju. Primer je slučaj Krunoslava Simona koji će u ove sedmice biti gost Beogradu i Crvenoj zvezdi u Evroligi sa Efesom, a odmah zatim se vraća u Istanbul kako bi pomogao nacionalnoj selekciji.

Selektor Hrvatske Veljko Mršić okupio je deo selekcije i otputovao u FIBA “balon“ u Istanbul, gde će u petak i nedelju igrati mečeve sa domaćom Turskom i Švedskom. Mršić je u Istanbul otišao zajedno sa Rokom Lenijem Ukićem, Željkom Šakićem, Dominikom Mavrom, Pavlom Marčinkovićem, Marinom Marićem, Antoniom Vrankovićem, a kasnije su se priključili Roko Prkačin i Mateo Drežnjak posle obavljenih dužnosti sa Cibonom u Podgorici, te Miro Bilan i Filip Krušlin iz Italije, odnosno Ivan Ramljak i Tomislav Gabrić iz Poljske i Roko Rogić iz Nemačke.

Ekipi će se u petak pridružiti i Simon posle utakmice sa Crvenom zvezdom, ali je izvesno da neće igrati protiv Turske isti dan, jer ne bi bilo normalno očekivati da igrač od 35 godina uzme minute u dva meča za 24 časa. Zato će povesti saigrače protiv Švedske i pobeda u tom meču gurnula bi Hrvatsku na vrata Evrobasketa.

Razlog zašto će Simon biti na raspolaganju Mršiću je u blizini njegovog stana sa lokacijom hotela Polat u kojem će biti smešteni njegovi sunarodnici, što je na tri minuta vožnje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.