Krunićeva i Krajinović na terenima Njujorka

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva i Krajinović na terenima Njujorka

Danas će Srbiju na terenima Otvorenog prvenstva SAD predstavljati dvoje tenisera. U ženskoj konkurenciji na teren izlazi Aleksandra Krunić, a u muškoj naš predstavnik biće Filip Krajinović.
Prva na teren izlazi Aleksandra Krunić koja će se sastati sa Jelenom Ostapenkom koja je trenutno za 20 mesta bolje plasirana na listi od naše teniserke. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Njih dve su već jednom pre dve godine odmerile snage na terenu u Sinsinatiju, a Krunićeva je slavila sa 2:0. Njihov duel počinje oko 17.00 po našem vremenu.
Filip Krajinović, koji je trenutno 52. igrač na listi tenisera, sastaje se sa Sedrik-Marselom Strebeom koji je 256. igrač.
Njih dvojica su se do sada smo jednom sreli na terenu, a pobedu je ubedljivo odneo naš teniser. Njihov duel počinje oko 19.00 po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.