Krstin zakazao polufinalni duel sa Gofanom

Izvor: Press, 25.Jul.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstin zakazao polufinalni duel sa Gofanom

Srbin je odlično odigrao meč i zrelom i smirenom igrom u završnici uspeo je stigne do trijumfa. U 12. gemu trećeg seta čak je uspeo da odbrani meč loptu i da stigne do taj-brejka u kome je napravio tri mini brejka i zasluženo se plasirao u polufinale.
Protivnik Krstina u polufinalu biće 23-godišnji Belgijanac David Gofan, 87. igrač na svetskoj rang listi, koji je ubedljivo u četvrtfinalu savladao Elijasa Imera iz Švedske sa 6:2, 6:1. Gofan je u Tampereu postavljen za drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nosioca, a polufinalne duel protiv Krstina igraće u subotu, ne pre 13 časova.
U drugom polufinalu igraće prvi nosilac, domaći teniser Jarko Nieminen i Đovani Lapenti iz Ekvadora.

Krstin trenutno na ATP listi zauzima 258. poziciju, a prethodne nedelje je bio 248, što mu je bio najbolji plasman u dosadašnjoj karijeri. Prolaskom do polufinala Tamperea uspeo je da obezbedi najmanje 29 poena, što mu je  već najveći rezultat koji je ostvario do sada. Krstin je trenutno po renkingu šesti srpski teniser iza Đokovića, Lajovića, Krajinovića, Tipsarevića i Bozoljca, a od ponedeljka bi trebalo da napreduje za tridesetak pozicija.
Turnir u Tampereu igra se za nagradni fond od 42.500 evra.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Trifunović u polufinalu

Izvor: NTV.rs, 25.Jul.2014

Član Teniske akademije “ Živkovic”, Luka Trifunović plasirao se u polufinale ETA turnira do 16 godina ,koji se održava na Bubnju. Teniser iz Aleksandrovca Župskog,koji se takmiči za akademiju iz Niša ,u četvrtfinalu je savladao klupskog kolegu Nikolu Arsića sa 6:4,6:4. U polufinalu, u subotu...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.