Krstičić: Bilo je teško napustiti Zvezdu (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstičić: "Bilo je teško napustiti Zvezdu" (video)

Srpski internacionalac Nenad Krstičić objasnio je na predstavljanju u AEK-u zašto je odlučio da promeni sredinu i koliko je bilo teško da se već sada odluči na takav potez.

Doskorašnji član Crvene zvezde Nenad Krstičić (28) realizovao je ove zime transfer u grčki AEK, koji ga je predstavio u prvoj nedelji 2019. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Priča koja je bila aktuelna tokom leta okončana je transferom, pošto je AEK aktivirao izlaznu klauzulu u ugovoru koji je Nenad Krstičić imao sa crveno-belima.

"Imao sam sjajnu sezonu sa Crvenom zvezdom, to je moja kuća, moja zemlja, ali došlo je vreme da karijeru nastavim u ovako velikom klubu", rekao je Krstičić za zvanični sajt AEK-a.

Aktuelni šampion Grčke platio je Zvezdi 500.000 evra i tako dobio odličnog vezistu za mizernu svotu novca.

"Čitava priča je počela prošlog leta, kada je gospodin Matijašević bio ovde. Neke stvari nismo uspeli da završimo na vreme i nije došlo do transfera, ali srećan sam što sam konačno došao u AEK", dodao je Krstičić.

Momak koji je upisao četiri nastupa u dresu sa državnim grbom u AEK-u će nositi dres sa brojem šest.

"Bilo je teško napustiti Crvenu zvezdu, ali igrao sam Ligu šampiona sa njima i to će biti moj cilj i ovde. Postoji razlog što sam došao u AEK, čuo sam koliko je ovo veliki klub i želim da pomognem koliko god mogu", zaključio je Krstičić.

Nenad Krstičić je u poslednjih godinu i po dana upisao 63 nastupa i postigao 6 golova u dresu Crvene zvezde. Sa crveno-belima je osvojio šampionsku titulu i igrao grupnu fazu Lige šampiona.

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Νέναντ Κρίστιτσιτς στα κιτρινόμαυρα! #aekfc #aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #wearethechampions #aekfamily #weareback pic.twitter.com/qd6y8QEH9K

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) January 5, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstičić: Nije bilo lako napustiti Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 07.Jan.2019

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, Nenad Krstičić, imao je promociju u Atini, pošto je nedavno postao član ekipe AEK-a...Grci su i prošlog leta bili voljni da angažuju iskusnog fudbalera, ali u tome su uspeli tek ove zime. AEK je platio šampionu Srbije 500.000 evra i tako aktivirao izlaznu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.