Krstić: Muči me koleno kao nikad do sada u karijeri

Izvor: Sportal.rs, 31.Jul.2014, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Muči me koleno kao nikad do sada u karijeri

Problemima u srpskoj reprezentaciji u toku priprema za Svetski kup u Španiji nikad kraja. Sada se i prvi centar Nenad Krstić žali na povredu kolena koje ga, kako kaže, nikad nije mučilo tako jako kao sada.

- Moje zdravstveno stanje nije najbolje. Koleno je u lošem stanju. Bio sam i ranije u ovakvim situacijama, ali ovo je možda najgore. Ipak nije bez rešenja - rekao je Nenad Krstić posle treninga reprezentacije u Pioniru, prenosi portal Kosarka24.com.

Krstiću sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << period mirovanja i terapija i ako one budu delotvorne i sve bude proteklo u najboljem redu, na njega će selektor Đorđević moći da računa tek za deset dana i turnir u Trstu od 3. do 5. avgusta.

- Deset dana koji mi predstoje biće krucijalni. Ako ne bude komplikacija, onda mislim da ću igrati... Sa druge strane, protiv prirode se ne može. Koleno je dosta istrošeno, jedini lek je da se jačaju mišići oko njega. Ako budem to odradio na pravi način, igraću 100 odsto.

Novi centar Anadolu Efesa je optimista po pitanju oporavka i nastupa u Španiji u punoj formi.

- Ako posle terapije budem normalno trenirao sa ekipom, mislim da sve ovo neće uticati na moju minutažu na Svetskom kupu. U tom slučaju ću imati 20 dana pravih priprema, što je dovoljno vremena da uđem u optimalnu formu.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krle zabrinuo srpsku javnost: Situacija s kolenom možda i najgora u karijeri...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2014

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić definitivno je uplašio srpsku košarkašku javnost informacijom da mu stanje sa kolenom nije baš najbolje. Novopečeni košarkaš istanbulskog Efesa vuče problem s kolenom još od minule sezone, kada je nosio dres CSKA, a zbog sve većih bolova...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.