Krstajić za SK: Svi kao jedan, izgarali su

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić za SK: Svi kao jedan, izgarali su

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić nije bio euforičan posle važne pobede protiv Crne Gore u borbi za prvo mesto u grupi 4 divicije C Lige nacija.

Orlovi su "Pod Goricom" slavili sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića i sa 7 bodova vodeći su u svojoj grupi pred nedeljno gostovanje Rumuniji, koja je u nadoknadi vremena savladala u Litvaniji.

"U ovom momentu najbitnije je da smo pobedili. Čestitam mojim igračima na korektnoj i poštenoj borbi, zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su delovali kao jedan. Bilo je u drugom poluvremenu situacija koje treba da ispravimo, ali relano bili smo bolji. Imali smo još neku priliku za gol, ali najvažnija je pobeda," rekao je Krstajić za Sport klub.

Srbija bi trijumfom u nedelju u Bukureštu mogla da napravi i ključan korak ka osvajanju prvog mesta u grupi.

"Prvu utakmicu smo odigrali 2:2. Biće teško, ali idemo da se nadigravamo i pokušamo da napravimo što bolji rezultat. Pokušaćemo da već u novembru odigramo nezvaničnu prijateljsku utakmicu. Odmorićemo, sutra već putujemo, malo je vremena za pripremu. Bitno je da su momci izgarali kao jedan," dodao je Krstajić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rastu šanse "Orlova" - Rumuni desetkovani na Srbiju!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 13:25

Stigli su Rumuni do važne pobede u Litvaniji ali su za nju platili visoku cenu...Gol koji je Aleksandru Maksim postigao duboko u sudijskoj nadoknadi jučerašnjeg duela u Vilnjusu ostavio je Rumuniju u trci za prvo mesto u Grupi 4 Lige C Lige nacija, ali bi već u nedelju Srbija mogla da im potpiše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.