Krstajić ponovo na selektorskoj klupi?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić ponovo na selektorskoj klupi?

Pravo je pitanje u kojem će se pravcu kretati trenerska karijera bivšeg selektora "orlova".

Mladen Krstajić je ostao bez posla nakon što je dobio otkaz u Fudbalskom savezu Srbije na mestu selektora seniorske reprezentacije.

Pravo je pitanje u kom će smeru nastaviti njegova trenerska karijera, a prema pisanju medija u Bosni i Hercegovini Krstajić je jedan od kandidata za selektora te zemlje.

"Videćemo, tek se danas situacija rasplela na način >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako jeste. To su suviše ozbiljne stvari da bi se već nešto spekulisalo. Previše je rano", istakao je predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević na pitanje hoće li to telo imati svog kandidata.

Nije želeo da govori o Krstajiću kao potencijalnom kandidatu.

"Ne znam zaista otkud takve informacije. Kažem, prerano je da se o tome govori", dodao je Kovačević.

Robert Prosinečki danas je i zvanično dobio otkaz na mestu selektora Bosne i Hercegovine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krstajić ponovo selektor?!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 12:41

Ali, ne u Srbiji, već u komšiluku...Pet i po meseci posle smene sa mesta selektora reprezentacije Srbije, počelo je da se ''šuška'' da bi Mladen Krstajić mogao da dobije novi posao...I to u Bosni i Hercegovini...Znate već da su ''Zmajevi'' ovih dana ostali bez selektora posle odlaska Roberta Prosinečkog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.