Krstajić oduševljen: Ovo je budućnost Srbije

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić oduševljen: Ovo je budućnost Srbije

Selektor Srbije govorio o podmlađenom timu i istakao da je oduševljen zbog načina na koji je odigrao težak meč protiv Crne Gore.

Mladen Krstajić nije krio zadovoljstvo na konferenciji za medije posle pobede nad Crnom Gorom (2:0) u Podgorici. "Orlovi" su u podmlađenom sastavu savladali kvalitetan tim i osamostalili se na prvom mestu Grupe 4 C Lige nacija.

Selektor Srbije se, pre priče o samoj utakmici, osvrnuo na atmosferu u Podgorici.

"Želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se zahvalim FSCG na gostoprimstvu. Sve je bilo bratski i to smo osećali na svakom koraku. Žao mi je što se pričalo da je ovo bila utakmica visokog rizika. Ne znam zbog čega? Pravimo neku famu bez razloga, a to su dokazali i igrači na terenu i navijači na tribinama", rekao je Krstajić i dodao: "Drago mi je da je ova istorijska utakmica prošla u miru i da je sve bilo korektno."

Srpskog selektora oduševio je mladi tim "orlova".

"Čestitao bi mojim igračima na zasluženoj pobedi. Znate da je današnja utakmica bila početak jedne nove generacije, što je veliki plus za ovu selekcije. Samo je Dušan Tadić bio od starijih. Očekivali smo tešku utakmicu, takva je bila. Mislim da smo kontrolisali meč u prvom poluvremenu. Crna Gora je žešće krenula u drugom delu, da više rizikuje, ali to smo i očekivali", napomenuo je Krstajić.

Na pitanje da li ga je razočarala Crna Gora, Krstajić je odgovorio: "Nije me razočarala Crna Gora, već su me oduševili moji igrači. Da ne zaboravimo da su nama falila dva ključna igrača, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, ali ovi momci su pokazali da su budućnost Srbije", rekao je selektor Srbije.

Krstajić je odgovorio i zbog čega Sergej Milinković-Savić nije počeo duel.

"Mnogi su očekivali da SMS počne utakmicu, ali smo se odlučili za drugu opciju i to možemo da gledamo kao taktičko iznenađenje. Inače, vrlo samo zadovoljan kako igra", podvukao je Mladen Krstajić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.