Krstajić bez trunke sujete o Tumbinim orlovima!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić bez trunke sujete o Tumbinim "orlovima"!

Nekadašnji selektor pružio punu podršku svom nasledniku.

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić istakao je u izjavi za Sportski žurnal da nema nikakvu dilemu oko pitanja pobednika meča u Viljnusu.

Srpski nacionalni tim večeras od 20.45 gostuje u Litvaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Ne sumnjam u pobedu nijednog momenta. Imamo kvalitetnu reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja će se sigurno plasirati na Evropsko prvenstvo. Najvažnije je da se priđe maksimalno ozbiljno utakmici i ne sumnjam u pobedu."







Iskazao je puno poštovanje za svog naslednika na klupi nacionalnog tima.





"Tumbakovića poštujem, cenim... Bio mi je šef, a u igrače koje sam vodio imam maksimalno poverenje i danas kao navijač Srbije. Ako se držimo toga da je Srbija iznad svakog od nas, onda treba da podržimo Tumbu i momke koji zaslužuju podršku i molim sve – bez opstrukcije..."

Nije Krstajić želeo da se udubljuje u priču o "opstruisanju".

"Interes Srbije je učešće na Evropskom prvenstvu. Zato ova reprezentacija ima maksimalnu moju podršku u svakom smislu. Nije lako motivisati momke za utakmicu kad znaju ko im izlazi na megdan i da je unapred 'dobijena'. Taktika i priprema utakmice mnogo su važni, ali najbitnije je motivisati igrače. Verujem u Tumbu i ne sumnjam u momke da će odraditi posao onako kako treba", ponovio je doskorašnji selektor "orlova".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI SMO NA ZAJEDNIČKOM ZADATKU Krstajić baš ceni Tumbakovića: Bivši selektor Srbije pružio punu podršku aktuelnom! (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Okt.2019

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić istakao je da nema nikakvu dilemu oko pitanja pobednika večerašnjeg meča u Viljnusu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.