Krstajić: Imam drim tim, a Švajcarska mane...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Imam drim tim, a Švajcarska mane...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je večeras da zna mane Švajcarske i da će pokušati da ih iskoristi kako bi naša selekcija pobedom prošla u osminu finala Mundijala u Rusiji.

- Švajcarska je dosta dobro potkovana taktički, dugo igraju zajedno, selektor je dugo sa njima i to su važne stvari. Znamo njihove vrline, ali i mane. Dobro smo ih prostudirali, biće žestoko - rekao je Krstajić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na konferenciji za medije u Kalinjingradu.

Krstajić poručuje da su svi igrači zdravi i orni za verovatno odlučujući duel.

- Atmosfera je odlična. Imam drim tim u svlačionici - ističe selektor.

Kako je naglasio, ne zanimaju ga tenzije koje dižu švajcarski reprezentativci, rođeni na Kosmetu.

- Politika me uopšte ne zanima, došli smo da prezentujemo našu zemlju na pravi način- rekao je on, konstatujući da se u Rusiji oseća kao u Srbiji zbog podrške Rusa.

On je najavio da će biti taktičkih promena, ali ne i odstupanja od sistema igre.

- Mogu da garantujem da će igrači dati maksimum da odigraju utakmicu kako treba. Da će biti agresivni, a opet sve u duhu fer pleja - kazao je Krstajić.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić istakao je da su svi iz ekipe svesni činjenice da pobeda vodi u drugi krug.

- Imamo ispred sebe odličnu selekciju, oni će pokušati da nas ugroze i osvoje tri boda...Mi ih poštujemo, ali imamo kvalitet da ih savladamo - kaže vezista Mančester Junajteda.

Prema njegovim rečima, Švajcarska timski igra jako dobro.

- Upoznati smo sa kvalitetama Švajcarske, to je ekipa jača nego svi naši rivali u kvalifikacijama. Svesni smo šta nas očekuje, jedna paklena utakmica. Spremni smo na sve. Nikad u meč ne ulazim da uzmem bod, samo pobedu - rekao je Matić.

On kaže da su srpski fudbaleri skoncentrisani samo na fudbal i da ih ništa drugo ne zanima.

Matić ističe da oseća podršku naroda iz Srbije, ali i iz Rusije.

Utakmica 2. kola E grupe između Srbije i Švajcarske igra se sutra u Kalinjingradu od 20 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.