Krstaja otkrio razlog za promenu kapitena

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2018, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstaja otkrio razlog za promenu kapitena

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izneo je u utorak nešto više detalja vezanih za temu o kojoj se od juče govori u javnosti.

Odluka Mladena Krstajića da oduzme traku Branislavu Ivanoviću i da za novog kapitena nacionalnog tima imenuje Aleksandra Kolarova iznenadila je većinu ljubitelja fudbala u Srbiji.

Kako to obično biva u ovakvim situacijama, odmah su počele spekulacije oko toga zašto je Krstajić povukao ovakav potez pa smo mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čujemo najrazličitije razloge.

U razgovoru sa novinarom "SOS Kanala" Nebojšom Petrovićem selektor je danas izneo nešto više informacije i demantovao da postoje nesuglasice sa Branislavom Ivanovićem.

"Ne postoji afera oko trake. Bane je pametan momak. Razgovarali smo pola sata i brzo je shvatio da ništa nije upereno protiv njega. Ovim potezom želim samo da razmrdam ekipu. Sve druge priče (Dekijev rekord, navodna svađa) nemaju blage veze s istinom", kazao je Krstajić.

Konstatacija da je promenom kapitena želeo da "razmrda ekipu" u skladu je sa juče izrečenim na konferenciji za medije gde je Krstajić proučio da sve kreće od nule i da nikome nije zagrantovano mesto u timu.

Reprezentacija Srbije u petak igra prvu od dve kontrolne utakmice zakazane za kraj marta. "Orlovi" će u Torinu odmeriti snage sa Marokom, a već 27. marta ekipa u Londonu igra protiv Nigerije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR ORLOVA ŠOKIRAO SRBIJU: Krstajić otkrio zašto je Banetu Ivanoviću oduzeo traku!

Izvor: Press, 20.Mar.2018

Odluka selektora "orlova" Mladena Krstajića da Branislavu Ivanoviću oduzme kapitensku traku šokirala je Srbiju. . Foto:Kurir. Ivanović je posle mnogo godina predao traku Aleksandru Kolarovu.. S obzirom na to da Krstajić...

Nastavak na Press...

Krstajić smenio Acu Stojanovića sa mesta komentatora utakmica reprezentacije

Izvor: Njuz.net, 21.Mar.2018, 17:08

BEOGRAD, 21. mart 2018, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas novinarima da Aca Stojanović više neće komentarisati prenose utakmica naše fudbalske reprezentacije. . On je dodao da je Aca puno dao gledaocima, kao i gledaoci njemu, ali da razloge za...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.