Kristijano, pamtiš li 16. decembar 2017. godine? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano, pamtiš li 16. decembar 2017. godine? (video)

Podatak za verovali ili ne.

Možda je najbolji igrač u istoriji, ili jedan od, ali mora priznati - ne idu mu slobodnjaci.

Kristijano Ronaldo je nastavio seriju loše izvedenih slobodnih udaraca, pošto nije postigao nijedan pogodak iz poslednjih 38 pokušaja.

Statistika kaže da je 24 puta pogodio živi zid, 11 puta su ga zaustavili protivnički golmani, dva puta je promašio gol, a jednom je pogodio okvir gola.

Verovali ili ne, poslednji put kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pogodio iz slobodnjaka dogodilo se 16. decembra 2017. godine! I to je bilo na utakmici SP za klubove, protiv brazilskog Gremija, možete se i podsetiti:



Istina, i pored ovog, najbolji je igrač Juventusa sa 21 pogotkom ove sezone, ali možda bi bilo bolje da slobodnjake prepusti saigračima...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.