Kristijano odgovorio Murinju na opaske o pravom Ronaldu, Bane ga hapsio

Izvor: Blic, 08.Avg.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano odgovorio Murinju na opaske o "pravom" Ronaldu, Bane ga "hapsio"

Iako je u pitanju samo pripremni turnir "Ginis međunarodnog Kupa šampiona", činjenica da su se u finalu sastali Real Madrid i Čelsi promenila je karakter nadmetanja. Sa klupe Madriđana u London se vratio Žoze Murinjo posle neuspešne sezone u kojoj je osvojen samo Superkup Španije, a pre samo nekoliko dana je "podsetio" da je trenirao "pravog" Ronalda, brazilskog. To je naljutilo portugalskog, koji je sa dva gola vodio tim do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobede protiv Čelsija od 3:1, i poslao poruku "Specijalnom".

Poslao je poruku i preko medija u ponedeljak, a u noći između srede i četvrtka je to učinio i na terenu.

"Radije bih da se sećam lepih stvari o trenerima. Ne pljujem u tanjir iz kog sam jeo, i ne pričam o ljudima koji govore ružne stvari o meni", rekao je tada Ronaldo posle provokativne izjave ekscentričnog stručnjaka, a dobio je priliku da Murinju još jednom pokaže šta ume, mada je to Portugalac već znao.

Marselo je doveo Real u vođstvo u 14. minutu posle ubacivanja u šesnaesterac i atraktivnog driblinga, a Čelsi je ubrzo odgovorio preko Ramireša, koji je elegantno lobovao Kasiljasa nakon sjajne tropotezne akcije iz koje je ispala cela odbrana rivala.

Onda je silno motivisani Ronaldo rešio da preuzme stvar u svoje ruke. Efektnim pogotkom iz slobodnog udarca vratio je prednost Realu u 31. minutu, i okrenuo se prema Murinju da hladnokrvno proslavi pogodak.

U 57. minutu je izgledalo kao da ne prati akciju po levom boku, da bi se zatim stuštio u šesnaesterac i sa sedam metara ponovo zakucao loptu u mrežu Čeha za konačnih 3:1.

Posle fantastične partije, jedan njegov fanatični obožavalac nije odoleo da mu se zahvali za viđene poteze i golove, pa je uleteo na teren kako bi ga zagrlio i porazgovarao sa njim.

Meč su obeležili i dueli koje je Portugalac vodio sa srpskim reprezentativcem Branislavom Ivanovićem. U jednom prodoru po levom boku, pokušavao je driblinzima da izludi heroja pobede Čelsija u finalu Lige Evrope, ali mu nije uspevalo da ga izbaci iz težišta.

Ivanoviću je na kraju dosadio Kristijanov ples oko lopte pa mu je oduzeo, a sudija nije "pao" na neubedljiv pokušaj Portugalca da iznudi prekršaj, što je nasmejalo i Ronalda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijano odgovorio Murinju na opaske o "pravom" Ronaldu, Bane ga "hapsio"

Izvor: Dzungla.org, 08.Avg.2013

Iako je u pitanju samo pripremni turnir „Ginis međunarodnog Kupa šampiona“, činjenica da se u finalu sastaju Real Madrid i Čelsi promenila je karakter nadmetanja. Sa klupe Madriđana u London se vratio Žoze Murinjo posle neuspešne sezone u kojoj je osvojen samo Superkup Španije, a pre samo...

Nastavak na Dzungla.org...

Poput finala Lige šampiona

Izvor: Danas, 08.Avg.2013

Real Madrid savladao je Čelsi sa 3:1 u finalu pripremnog „Ginis međunarodnog kupa šampiona“, a iako je meč bio samo zagrevanje za sve što nas čeka na evropskoj sceni, ove sezone obilovao je susretima i zanimljivim događajima. Sve

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.