Kristijano Ronaldo pauzira dve do tri nedelje

Izvor: Blic, 20.Mar.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo pauzira dve do tri nedelje

Zvezda Reala Kristijano Ronaldo je obnovio povredu zadnje lože samo pet dana nakon što se vratio na treninge i moguće je da će zbog nje propustiti prvi meč četvrtfinala Lige šampiona sa Totenhemom.

Doktori Reala su saopštili da očekuju da će Portugalac pauzirati dve do tri nedelje. Najbolji strelac Reala ove sezone tako bi mogao da propusti i prijateljske

mečeve reprezentacije Portugala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv Čilea i Finske, kao i prvenstveni duel Primere protiv Sportinga iz Hihona koji se igra drugog aprila.

Kristijano Ronaldo je zaradio neugodnu povredu 3. marta tokom demoliranja Malage rezultatom 7:0, počeo je da trenira pred meč sa Lionom u Ligi šampiona, ali je u subotu uveče morao da bude zamenjen 20-ak minuta pre kraja utakmice sa Atletikom zbog bolova.

"Kristijano je osetio bolove u zadnjoj loži leve noge. Povredu je zadobio i Rikardo Karvaljo, koji ima problema sa donjim leđima i zadnjom ložom", saopštio je klub.

Portugalac je posle meča rekao da je utakmicu započeo iako nije potpuno spreman.

"Nisam 100 odsto fit i ovo je bio naporan meč za mene. Oni koji me poznaju, znaju da nisam pokazao sve što znam, naročito u drugom poluvremenu. Imam neku povredu, videćemo šta kažu doktori", rekao je Kristijano Ronaldo.

Povezane vesti: Ronalda čeka pauza, pod znakom pitanja nastup protiv Liona Ronaldo dao gol petom pa se povredio, Murinjo zabrinut /video/ Ronaldo propušta duel sa Valensijom Kolarov: Voleo bih da mi Murinjo bude šef CR9: Real će biti najbolji tim sveta u 2010.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.