Kristijano Ronaldo „gori od nervoze“ u Dortmundu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Apr.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo „gori od nervoze“ u Dortmundu! (FOTO) (VIDEO)

Borusija Dortmund je za samo 45 minuta bacila Real Madrid u nokdaun i došla na gol od poravnanja onih 3:0 iz Madrida, što je mnogima delovalo kao nemoguća misija... Sve to sa klupe Reala gleda povređeni Kristijano Ronaldo i „gori od nervoze“. Dovoljno je videti njegove reakcije posle golova Marka Rojsa...  (FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milioneri bi dali sve milione za polufinale, ali tamo je otišao srećni Real! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Apr.2014

Borusija je na svom Vestfalenu imala polufinale na tacni, vođstvo od 2:0 posle prvih 45 minuta, ali ne i dovoljno snage da nakoknadi 3:0 Kraljevskog kluba iz prvog meča. Golovi Rojsa iz 24. i 37. minuta nisu bili dovoljni za prolazak u polufinale Lige šampiona, ali je domaća publika na kraju meča...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.