Kristal Palas sa Hodžsonom razgovara o dugoročnim planovima

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 00:06

Kristal Palas sa Hodžsonom razgovara o dugoročnim planovima

Uprava premijerligaškog fudbalskog kluba Kristal Palas i trener Roj Hodžson razgovaraće o dugoročnim planovima, posle dobrih rezultata koje je ekipa ostvarila.

Čelnici Kristal Palasa žele da razgovaraju sa 75-godišnjim trenerom na kraju sezone, kao bi saznali kakvi su njegovi kratkoročni i dugoročni planovi, preneo je danas Skaj.

Hodžson je najstariji trener u istoriji Premijer lige, a ugovor je potpisao do kraja sezone.

Londonski klub želi da razmotri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve opcije pre nego što donese odluku o treneru. Hodžsonov zadatak bio je da obezbedi opstanak u Premijer ligi i on se koncentriše samo na poslednje dve utakmice u sezoni, na gostovanju protiv Fulama i protiv Notingem Foresta na domaćem terenu.

On je u martu na klupi zamenio Patrika Vijeru, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata i 12 uzastopnih utakmica u Premijer ligi bez pobede.

Otkako je Hodžson preuzeo, ekipa je ostvarila pet pobeda u osam utakmica i izašla iz zone ispadanja, sada je na 12. mestu na tabeli sa 43 boda, 12 više od Lidsa koji je prvi ispod crte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.