Kristal Palas doveo pojačanje iz Flamenga

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 23:33

Kristal Palas doveo pojačanje iz Flamenga

Dosadašnji fudbaler brazilskog Flamenga Mateus Fransa potpisao je petogodišnji ugovor sa Kristal Palasom.

Fransa je 19-godišnji brazilski napadač koji je debitovao za prvi tim Flamenga u decembru 2021. godine. Odigrao je 27 utakmica za prvi tim i postigao devet golova.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), transfer je vredan nešto više od 30 miliona evra.



"Nadam se da ću doneti dobre rezultate našim navijačima, igračima i svima u klubu. Vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam uzbuđen zbog prve utakmice u mom novom domu, daću sve od sebe za svoju novu ekipu", r
ekao je Fransa za klupski sajt.

On je reprezentativac Brazila selekcije uzrasta do 20 godina.

Fransa je drugo pojačanje Kristal Palasa u letnjem prelaznom roku, posle Džefersona Lerme, koji je kao slobodan igrač došao iz Bornmuta.

Kristal Palas je prošlu sezonu u Premijer ligi završio na 11. mestu, a novu sezonu počeće 12. avgusta utakmicom na gostujućem terenu protiv Šefild junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.