Krespo pronašao novi trenerski angažman

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krespo pronašao novi trenerski angažman

Proslavljeni argentinski fudbaler Ernan Krespo ponovo se otisnuo u trenerske vode, jer će u januaru preuzeti tamošnjeg prvoligaša Banfild.

Bivši golgeter River Plate, Parme, Lacija, Intera, Čelsija i Milana do sada je u trenerskoj karijeri vodio samo Modenu u Seriji B i dobio otkaz još u martu 2016. godine.

Posle toga bio je angažovan kao potpredsednik Parme u povratku u Seriju A, a sada je odlučio ponovo da bude trener. Zvanično će postati trener Banfilda 2. januara 2019. godine, nakon što sadašnji Žulio Falkoni napusti tu funkciju. Banfild je trenutno tek 12. na tabeli argentinskog prvenstva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.