Krenulo je! Ofanziva na Salaha, ponuda je već na stolu!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenulo je! Ofanziva na Salaha, ponuda je već na stolu!

Nije bilo potrebno mnogo...

Dan nakon poraza od Mančester Sitija, kako to i obično biva, počinju licitacije oko sledećeg velikog pojačanja Real Madrida.

Pep Gvardiola je opet održao čas fudbala Madriđanima i naterao ih da pljusnu još koji put 100+ miliona evra da pojačaju tim.

Kilijan Mbape je bio i ostao najveća želja Zinedina Zidana, ali je za Florentina Pereza problem što PSŽ ne želi da ga pusti ispod 200, 250 miliona evra.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su se pojavile spekulacije, koje je baš ove nedelje najavio i Džejmi Karager, da će Real Madrid pokušati da dovede "duplo jeftinijeg, a jednako ubitačnog" - Mohameda Salaha.

Navodno, kako je i Karager rekao, u Liverpulu se u "vazduhu oseti" da bi svi pristali da prodaju Salaha za adekvatnu ponudu od 130 miliona evra.

Real Madrid nema problem da izdvoji taj novac za Egipćanina, i on će po svemu sudeći iskočiti u prvi plan, pre Mbapea.

Salah iz Liverpula jedino i može da ide u Real Madrid ili Barselonu, sve ostalo ne bi imalo smisla.

Realu je preko potrebno pojačanje u napadu, naročito na desnom boku, ako uzmemo u obzir da će se Eden Azar oporaviti i naredne sezone biti nezamenjiv kraj leve aut linije.

Azar levo, Salah desno... zvuči "premijerligaški" zanimljivo...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.