Krejčikova u paru sa zemljakinjom osvojila Rolan Garos i u dublu

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 13:28

Krejčikova u paru sa zemljakinjom osvojila Rolan Garos i u dublu

Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Sinjakova osvojile su Rolan Garos u dubl konkurenciji.

Krejčikova je tako uspela da objedini titule u singl i dubl konkureniji, nakon što je u subotu popodne savladala Anastasiju Pavljučenkovu.

Pre nje, u Parizu su to uspele da urade Bili Džin King (1972), Margaret Kort (1973), Kris Evert (1974, 1975), Virđinija Ruzič (1978), Martina Navratilova (1982, 1984) i Meri Pirs (2000).

Čehinje su u finalu savladale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Betani Matek-Sands i Igu Švjontek rezultatom 6:4, 6:2 posle jednog časa i 16 minuta igre.

Krejčikova i Sinjakova su u prvom setu krenule jako, dva puta napravivši brejk. Do kraja tog dela igre su jednom i pretrpele, ali to je bilo sve od američko-poljskog para.

Na startu drugog došlo je do razmene brejkova, da bi potom Čehinje još dva puta oduzele servis rivalkama i na kraju stigle do titule.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krejčikova osvojila i titulu u dublu na Rolan Garosu

Izvor: Beta, 13.Jun.2021

Češke teniserke Barbora Krejčikova i Katerina Sinijakova osvojile su danas titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske u konkurenciji dublova.Krejčikova i Sinijakova su u finalu pobedile Amerikanku Betani Matek Sends i Poljakinju Igu Švjontek sa 6:4, 6:2, posle sat i 16 minuta igre.Barbora Krejčikova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.