Kraso se (još uvek) ne vraća u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:18

Kraso se (još uvek) ne vraća u Zvezdu

Obala Slonovače u finalu Kupa afričkih nacija.

Fudbaleri Obale Slonovače plasirali su se u finale Kupa afričkih nacija, pošto su pobedili selekciju DR Konga rezultatom 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na meču postigao je Sebastijan Ale u 65. minutu. Domaćin takmičenja je bio napadački orijentisan tokom prvog poluvremena, zbog čega je u 43. minutu dobru šansu za gol imao Frank Kesije ali je pogodio stativu.

Ofanziva domaćina se nastavila i u drugom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U 65. minutu Maks Gradel je centrirao sa desne strane na drugu stativu, dok je na drugoj strani Ale volej udarcem loptu od zemlju preko golmana poslao u gol. Nakon toga se Obala Slonovače uspešno branila do kraja meča i tako uspela da izbori finale.

This Ivory coast goal is just a beauty.Look at how the coach celebrated!! #AFCON2023 pic.twitter.com/4NSHdUvar1

— Fredy Maina (@fredrickmaina95) February 8, 2024

Fudbaler Crvene zvezde Žan-Filip Kraso ušao je u igru u selekciji “slonova” u 90. mintutu kada je zamenio strelca jedinog gola.

Selekcija Obale Slonovače će u finalu igrati sa trostrukim šampionom Afrike reprezentacijom Nigerije, koja je posle penala bila bolja od fudbalera Južne Afrike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.