Krasić očekuje sjajnu sezonu

Izvor: B92, 21.Jul.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić očekuje sjajnu sezonu

Srpski fudbaler Miloš Krasić rekao je da se oseća odlično i da očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom.

"Srećan sam jer pripreme dobro protiču i biću spreman za sjajnu sezonu", rekao je Krasić za klupski sajt i rekao da ekipa iz Torina ima velika očekivanja od predstojeće sezone.

Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Imamo velike ambicije i u svakom meču pružićemo najviše što možemo", dodao je fudbaler sredine terena, koji je prošlog leta iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moskovskog CSKA došao u Juventus.

Juventus je u prošlom prvenstvu italijanske Serije A zauzeo sedmu poziciju, pa će propustiti takmičenje na međunarodnoj sceni. Trener Luiđi del Neri zbog toga je dobio otkaz, a zamenio ga je Antonio Konte.

Novi trener ima svoju filozofiju, a mi smo tu da pružimo maksimum", rekao je Krasić.

Reprezentativac Srbije je prošle sezone na 33 utakmice Serije A postigao šest golova i imao isto toliko asistencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krasić: Juve će imati sjajnu sezonu

Izvor: Mondo, 21.Jul.2011

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić rekao je da se oseća odlično i da očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom.

Nastavak na Mondo...

Krasić očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2011

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić rekao je da se oseća odlično i da očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom..."Srećan sam jer pripreme dobro protiču i biću spreman za sjajnu sezonu", kazao je Krasić za klupski sajt...On je rekao da Torinezi imaju velika očekivanja od predstojeće sezone..."Nadam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krasić: Očekujem sjajnu sezonu sa Juventusom

Izvor: Blic, 22.Jul.2011, 09:30

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić rekao je da se oseća odlično i da očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom..."Srećan sam jer pripreme dobro protiču i biću spreman za sjajnu sezonu", rekao je Krasić za klupski sajt...On je rekao da Torinezi imaju velika očekivanja od predstojeće sezone..."Nadam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.