Kraljeviću laknulo nakon odlaska Ronalda: Procvetao sam!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kraljeviću" laknulo nakon odlaska Ronalda: "Procvetao sam!"

Napadač Reala ponovo rešeta mreže.

Karim Benzema se vratio u formu koja ga je ranije krasila u Madridu, ove godine je na 40 utakmica postigao dvadeset golova i već sada premašio učinak iz prethodne dve sezone.

Francuz je za vreme igranja sa Kristijanom Ronaldom, bio poznat kao igrač koji obavlja "nevidljivi" posao i namešta Portugalcu golove.

"Pre sam bio korišćen samo kako bih igrao za Ronalda. Uvek sam pokušavao da mu pomognem da postigne što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veći broj golova. Sada sam konačno slobodan da igram svoj fudbal", izjavio je za francuski L'Ekip.

U prethodne dve godine kada je igrao sa sadašnjom vedetom Juventusa, Benzema je postigao samo dvanaest golova prošle i devetnaest pretprošle sezone za klub iz Madrida.

Francuz je bio i sinoć strelac, doduše sa bele tačke, u kontroverznom duelu sa Levanteom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benzema: Igrao sam da Ronaldo postigne gol, sada mogu da igram fudbal

Izvor: B92, 25.Feb.2019

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema pričao je o životu u tom klubu posle odlaska Kristijana Ronalda...Ronaldo je prošlog leta napustio Real posle devet godina i preselio se u Juventus u transferu vrednom oko 100 miliona evra...Benzema ove sezone, prve bez Ronalda, igra fenomenalno i postiže golove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.