Kralj o Bošu: Ne bih osvojio prsten bez njega

Izvor: Mondo, 27.Mar.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj" o Bošu: Ne bih osvojio prsten bez njega

"Znao sam samo da želim da igram s njim", poručio je Lebron Džejms o svom nekadašnjem saigraču kome je veliku čast ukazao Majami.

Lebron Džejms nije mogao da prisustvuje svečanom trenutku u Majamiju.

Pod svodove dvorane u kojoj igra "Vrelina" smešten je dres legendarnog Krisa Boša s kojim je "u paketu" upravo Lebron Džejms stigao 2010. godine i "oformio" takozvani "Big Three", zajedno sa Dvejnom Vejdom koji je već bio u ekipi.

Majami >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se oprostio tako od igrača koji je bio veoma važan ka pohodu na titule 2012. i 2013. godine, dok je sadašnji as Lejkersa čak razmišljao da propusti meč za tim iz Los Anđelesa.

MAJAMI JE PLAKAO, VRISAK KRISA BOŠA - POSLEDNJI PUT

Na kraju je zaigrao protiv Vašingtona i pružio sjajnu partiju.

"Stvarno sam želeo da dođem na ceremoniju. Razmišljao sam čak da preskočim meč sa Vizardsima, pomislio sam nismo više u trci za plej-of i mogao bih da odletim za Majami, ali sam isto tako znao da imam veliku obavezu i posao ovde. Mislim da će Kris Boš to razumeti", kazao je Lebron Džejms posle sinoćne pobede u prestonici (24p, 14as).

"Kralj" i Džejms su bili saigrači četiri sezone i dele ih brojne usponeme.

"Kris Boš je zaslužio da mu dres bude pod svodovima arene u Majamiju. Bio je važan deo velike trojke, bez njega ne bismo uspeli da osvojimo šampionski prsten".

Foto: Guliver/Michael Reaves/Getty Images

Putevi su im se razišli 2014. godine kada je Lebron Džejms objavio povratak u rodni Klivlend s kojim je žarko želeo da osvoji šampionski prsten, što je kasnije i uspeo, dok je Boš samo godinu dana kasnije morao na pauzu zbog zdravstvenih problema.

Ubrzo potom je i završio karijeru...

"Jedan od najboljih košarkaša s kojim sam igrao. Sećam se da sam 2010. godine hteo da se udružim s njim u nekom timu, nisam znao da li će to biti Čikago, Majami ili neki drugi klub, ali sam žarko želeo da igram s njim", iskren je bio Lebron Džejms prenosi "ESPN".

Pogledajte govor Krisa Boša, kao i Peta Rajlija, Dvejna Vejda...



Izvor: YouTube/NBA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.