Kralj lavova se dogovorio sa Andalužanima!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj lavova" se dogovorio sa Andalužanima!

Čeka se na dogovor dva kluba.

Fernando Ljorente postigao je dogovor sa rukovodstvom Sevilje, pišu španski mediji.

Nezadovoljstvo zbog slabe minutaže u prošloj sezoni kulminiralo je ovog leta kada je Juventus doveo tri napadača, Simonea Zazu, Paula Dibalu i Marija Mandžukića, što je bio povod da španski napadač promeni sredinu.

Nekadašnji napadač Atletika iz Bilbaoa je ovog leta bio na meti mnogih evropskih klubova, između ostalih Real Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Arsenala.

Ipak, 30-godišnji napadač je pristao na ponudu ekipe osvajača Lige Evrope, koja želi da napravi što jači sastav za novu sezonu, naročito za takmičenje u Ligi šampiona.

Kako pišu španski mediji trenutno se pregovara oko visine obeštećenja, klub iz Torina je odredio cenu od 12 miliona evra, dok Španci najviše mogu da plate 8 miliona. Bjankoneri su inače doveli Ljorentea kao slobodnog igrača, nakon što mu je istekao ugovor sa klubom iz Baskije.

Španac bi mogao da bude pun pogodak, jer klub koji sa klupe predvodi Unaj Emeri igra napadački fudbal i dosta napada preko krila, gde bi ovaj rasni napadač mogao dosta dobro da se snađe.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.