Kralj kod Dame, Pep se vraća kući

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj kod Dame, Pep se vraća kući

Drugi put u istoriji LŠ (uz sezonu 2012/13), otkad je 1992. godine promenjen format, svi učesnici polufinalnih duela imaju barem po jednu titulu prvaka Evrope.

Prvi je Real sa rekordnih deset, Bavarci su drugi sa pet, Barselona je treća sa četiri, dok Juventus ima dve.

Takođe, prvi put će Đozep Gvardiola u zvaničnom meču voditi ekipu protiv svoje 'Blaugrane', a zanimljivo da su, kada je poslednji put bio moguć 'El Klasiko' u finalu, Real i Barselona eliminisani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – bilo je to u sezoni 2012/2013.

Prvi duel Juventusa i Reala igra se od 20.45 na ‘Juventus Areni’, dok je revanš na program osam dana kasnije na Santjago Bernabeu.

Dan kasnije u istom terminu na ‘Nou Kampu’ snage će odmeriti Barselona i Bajer, pa da vidimo šta nam donosi završnica najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja.

Kompletnu najavu polufinala Lige šampiona koju su napisali Nemanja Đorđević i Nikola Đukić pročitajte u našoj rubrici "TEME".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Juve dobio Real, prokletstvo traje?

Izvor: B92, 05.Maj.2015

Fudbaleri Juventusa savladali su Real Madrid u prvom meču prvog polufinalnog para Lige šampiona – 2:1 (1:1)...Drugi polufinalni duel na programu je u sredu u tradicionalnom terminu u Kataloniji, kada na Barseloninom Nou Kampu gostuje minhenski Bajern...Duel pred 41.000 navijača na 'Juventus Areni'...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.