Krajinović posle preokreta nadigrao Berdiha

Izvor: RTS, 21.Avg.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović posle preokreta nadigrao Berdiha

Filip Krajinović savladao Čeha Tomaša Berdiha sa 2:1 po setovima 3:6, 7:5, 6:1 i plasirao se u osminu finala turnira u Vinston-Salemu. Naredni rival našeg tenisera je bolji iz duela Šardi – Tiafo.
Krajinović je posle velike borbe i preokreta nadigrao Berdiha. Prvi set pripao je Čehu. Drugi, posle velike borbe, našem teniseru. U trećem Berdih nije imao snage da se suprotstavi Filipu.

Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << borba od samog starta. Prvi je do brejka stigao Čeh u drugom gemu. Već u narednom uzvratio je naš teniser. Odlučujući je bio šesti gem u kome Berdih koristi drugu brejk priliku i ponovo stiče prednost. Potom je protivnik rutinski priveo set kraju - 6:3 u prvom setu.
Revija brejkova u drugom setu, čak sedam. Na startu seta teniseri su razmenili po jedan brejk. U petom gemu Berdih ponovo oduzima servis našem teniseru. Propušteno Krajinović je nadoknadio u osmom gemu kada je izjednačio - 4:4. Međutim, već u narednom gemu Čeh je ponovo stekao prednost.
Krajinović se nije predavao. U gemu kada je protivnik servirao za meč, vratio je brejk - 5:5. Potom je bio siguran na svoj servis, a kada se očekivalo da set bude rešen u taj-brejku ponovo oduzima servis protivniku i rešava set u svoju korist, 7:5.
Berdih nije imao snage za treći set. Nakon što je Čeh propustio tri brejk lopte u prvom gemu, uspeo je da osvoji svoj servis za 1:1. Od tog momenta na terenu je postojao samo jedan igrač, naš teniser. Krajinović je redom osvajao gemove i uz dva brejka rešio set i meč u svoju korist, 6:1 u odlučujućem setu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u osmini finala Vinston-Salema

Izvor: RTS, 21.Avg.2019

Miomir Kecmanović nadigrao Alekseja Popirina iz Australije sa 2:0 po setovima 7:6, 6:3 i plasirao se u osminu finala Viston-Salema. Maredni rival biće mu bolji iz duela Sandgrina i Šapovalova. . Miomir Kecmanović je opravdao...

Nastavak na RTS...

Veliki preokret i trijumf Krajinovića protiv Berdiha, koji je servirao za pobedu

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala turnira u Vinston-Salemu. On je pobedio Tomaša Berdiha iz Češke sa 3:6, 7:5, 6:1.. Kvota u MaxBetu na trijumf Hurkača protiv Lopeza je 1.45.. On je bio bolji posle velikog preokreta, pošto je Berdih u drugom setu servirao za meč. Meč...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.