Krajinović i Krunić u glavnom žrebu US Opena

Izvor: Akter, 22.Avg.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović i Krunić u glavnom žrebu US Opena

Filip Krajinović i Aleksandra Krunić izborili su plasman u glavni žreb ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku

Krajinović je večeras u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Argentinca Huana Ignasija Londera sa 7:5, 6:2, dok je Krunićeva preskočila poslednju prepreku u ženskim kvalifikacijama pobedivši Čehinju Katerinu Sinijakovu u tri seta - 7:5, 0:6, 6:0.

Krajinović i Krunićeva pridružili su se u glavnom žrebu US Opena Novaku Ðokoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Dušanu Lajoviću Ani Ivanović, Jeleni Janković i Bojani Jovanovski.

Poslednji gren slem turnir sezone igra se u Njujorku od 25. avgusta do 8. septembra.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Krajinović i Krunić u glavnom žrebu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2014

Srpski teniseri Filip Krajinović i Aleksandra Krunić izborili su plasman u glavni žreb ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku...Krajinović je večeras u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Argentinca Huana Ignasija Londera sa 7:5, 6:2, dok je Krunićeva preskočila poslednju prepreku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.