Krajinović bez 1/4 finala Dubaija

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović bez 1/4 finala Dubaija

Šteta...

Srpski teniser Filip Krajinović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je izgubio od 14. tenisera sveta Andreja Rubljova iz Rusije posle dva seta, 6:7, 0:6.

Krajinović, 33. teniser sveta, izgubio je posle sat i 41 minuta. Obojica su u prvom setu napravili po tri brejka, Krajinović je imao set loptu na svoj servis na 5:4, ali je nije iskoristio pa je odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << taj brejk. Rubljov je bio siguran i dobio je taj brejk sa 7:3.

Ruski teniser je dominirao u drugom setu, nije dozvolio Krajinoviću da osvoji nijedan gem i plasirao se u četvrtfinale.

Rubljov će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Danijela Evansa i Francuza Pjera Uga Erbera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kecmanović izgubio od Nadala u Akapulku

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 09:56

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Akapulku, pošto je danas izgubio od drugog igrača sveta Španca Rafaela Nadala posle dva seta, 2:6, 5:7...Kecmanović, 50. teniser sveta, izgubio je posle sat i 35 minuta. Nadal je na početku poveo sa 5:0, a Kecmanović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.