Kraj za Krajinovića i Lajovića u Pekingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Krajinovića i Lajovića u Pekingu

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da napravi iznenađenje i plasira se u polufinale turnira u Pekingu, pošto je eliminisan od svetskoj broja četiri Huana Martina Del Potra iz Argentine 6:3, 6:0.

Krajinović je za samo 63 minuta poražen od prvog nosioca turnira, koji je od finiša prvog seta do kraja vezao čak osam gemova za ubedljivu pobedu.

Del Potro se u borbi za finale sastaje sa Italijanom Fabiom Fonjinijem.

Edmund sa jednim brejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izbacio Lajovića u Pekingu

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u četvrtfinalu turnira u Pekingu od Britanca Kajla Edmunda 6:3, 7:6 (7:4).

Edmund je izbacio Lajovića sa samo jednim napravljenim brejkom, u drugom gemu prvog seta, dok će Srbin da žali za tri brejk šanse i to dve vezane kod vođstva 4:3 u drugom setu.

Edmundov sledeći rival biće pobednik duela između Nikoloza Basilašvilija (Gruzija) i Maleka Žazirija (Tunis).

Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond 733.320 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kraj za Krajinovića u Pekingu, Del Potro prejak

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da napravi iznenađenje i plasira se u polufinale turnira u Pekingu, pošto je eliminisan od svetskoj broja četiri Huana Martina Del Potra iz Argentine 6:3, 6:0...Krajinović je za samo 63 minuta poražen od prvog nosioca turnira, koji je od finiša prvog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.