Kraj za Đinobilija i Noćionija (video)

Izvor: MVP.rs, 18.Avg.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za Đinobilija i Noćionija (video)

Košarkaši Argentine su završili reprezentativne karijere.

Nakon poraza od Sjedinjenih Američkih Država u četvrtini finala Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, Manu Đinobili (39) i Andres Noćioni (36) su stavili tačke na uspešne reprezentativne karijere.

"Ovo je za mene veoma emotivan dan. Igram za svoju zemlju 20 godina i sada je došlo vreme da završim reprezentativnu karijeru. Bilo je to neverovatno iskustvo. Nekada smo pravili sjajne rezultate, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << nekada malo lošije, ali sam uživao tokom svih 20 godina", izjavio je Đinobili.

Nakon sjajnog beka novinarima se obratio i Noćioni:

"I ja se večeras povlačim. Biti deo ove reprezentacije toliko dugo godina je zaista ostvarenje sna. Nadam se da će buduće generacije gledati kakve smo mi uspehe pravili, te da će oni nastaviti našim stopama. Mi smo im pokazali da snovi mogu da se ostvare", izjavio je Noćioni.

Pored Noćionija i Đinobilija, moguće je da će reprezentativne karijere završiti i Luis Skola (36) i Karlos Delfino (33), čime se se završiti era najuspešnije generacije argentinskih košarkaša.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.