Kraj sage - Čeh je novi član Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sage - Čeh je novi član Arsenala!

Nakon 11 godina provedenih u Čelsiju iskusni čuvar mreže Petr Čeh karijeru nastavlja u Arsenalu, javlja "Skaj Sports".

Višemesečna saga oko transfera Petera Čeha završena je u utorak uveče informacijom da je Arsenal otkupio ugovor iskusnog čuvara mreže!

Kako prenosi Britanski "Skaj Sports", Arsenal je Petra Čeha platio 10.9 miliona funti što je oko 15 miliona evra!

Još uvek nema drugih detalja o dogovoru gradskih rivala ali je svakako interesantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to da je Čelsi na kraju prihvatio da proda Čeha baš Arsenalu uprkos želji Žozea Murinja da iskusni golman u slučaju transfera napusti Premijer ligu.

Podsećamo da je Peter Čeh u prethodnoj sezoni izgubio mesto u prvom timu nakon što se Tibo Kurtoa vratio sa pozajmice iz Atletiko Madrida.

Reprezentativac Češke karijeru je počeo u Viktoriji iz Plzenja da bi nakon igranja za Šmel, Spartu i Ren 2004. godine stigao na "Stamford Bridž".

Noseći dres Čelsija Peter Čeh je osvojio sve što se osvojiti može a ostaće upamćeno i to da je igrajući za "Plavce" zadobio povredu glave posle koje mu je kao suvenir ostala kaciga koju mora da nosi dok se nalazi na terenu.

Od naredne sezone Petera Čeha gledaćemo u dresu Arsenala pa ostaje da se vidi kako će navijači Čelsija prihvatiti ovu vrstu "izdaje".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.