Kraj jedne ere –  Dubljević otišao iz Valensije

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 17:54

Kraj jedne ere – Dubljević otišao iz Valensije

Bojan Dubljević nije više košarkaš španske Valensije, objavio je klub ovog petka.

Doskorašnji kapiten tima posle 11 godina otišao je iz Valensije i sada je slobodan igrač.

Dubljević, koji ima 31 godinu, tokom svog mandata u Valensiji osvojio je titulu prvaka Španije 2017. godine, kao i dva trofeja u Evrokupu (2014. i 2019).

"Bojan Dubljević završava uspešnu karijeru dugu 11 sezona u Valensiji, a u poslednje četiri bio je kapiten. Postao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << legenda kluba. Od kada je stigao u naš grad u leto 2012. godine, crnogorski centar je bio deo poslednje četiri titule našeg tima, bio je MVP finalnog plej-ofa, šampion Evrokupa 2014. i 2019. i Superkupa 2017. Dubljević napušta naš klub kao drugi igrač sa najviše odigranih mečeva (629), strani igrač sa najviše utakmica i najviše sezona (11) i najbolji strelac i skakač u istoriji kluba", stoji u saopštenju Valensije.

Dubljević je u svojoj petoj sezoni u Evroligi postigao sa 11,7 poena i 4,8 skokova, a Valensija je sezonu 2022/23 završila sa skorom 15-19.

U španskoj ligi postizao je 10,2 poena i 6,8 skokova po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SADA JE ZVEZDA NA POTEZU: Stekli se bitni uslovi za dolazak Dubljevića na Mali Kalemegdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023

Crnogorac na raskrsnici...Crnogorski košarkaš Bojan Dubljević napustio je redove Valensije - saopštio je taj španski klub...Krilni centar napušta Valensiju posle 11 godina, a sledeća destinacija iskusnog igrača bi mogla da bude Crvena zvezda. Tim sa Malog Kalemegdana još uvek nije poslao zvaničnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.